Monday Morning Vents Times Three

Irritants:

There are issues with today’s technology that over a period of time have become quite bothersome to me.

Each morn I face a mailroom (inbox versus spam) and a 10-minute limit to address both before the computer starts experiencing problems. I wonder how a person is supposed to clear their mailroom (click-read-move to a folder-delete) in record time. Thanks cable provider for your continued great service and high cost.

The constant updates which manage to screw up lots of stuff in place on one’s computer. I didn’t ask for them. I was content with status quo. Then someone thought time for changes and each day a window would appear (I’d cancel it with the ‘x’) which kept shrinking in size until one morning my computer was held hostage for hours without my consent.

Last on my list is ‘plagiarism’. It’s always nice to Google oneself and find work submitted being used by other sites. No, I didn’t give anyone permission to pick and choose from my publishings. 

A fairly private person, I rarely place personal details in my writing or poems. Thank God!

End of Monday Morning’s Vent

https://lightmotifs.wordpress.com/2019/09/30/the-monday-peeve-3/

Stop Biting Off More Than You Can Chew

REBOG: Excellent self-reminder article filled with words of wisdom – music to my ears this morn.

Renard's World

stop-biting-off-more-than-you-can-chew

Some bloggers have made the mistake of trying to do way too much in a short space of time or of handling blogging-related tasks that they are not ready for.

Realistically speaking, a blogger can only do so much.

Now, the amount of effort that a blogger can put out in regards to blogging will, of course, vary from person to person.

Dear friend, I want you to know, that if you spread yourself too thin, you will end up:

  • Feeling irritable.
  • Becoming sick too often.
  • Unable to concentrate.
  • Becoming anxious.
  • Getting a nervous breakdown.
  • Not making quality time for yourself and your loved ones.
  • Losing the desire to create content for your blog.

As a blogger, you are responsible for your well-being.

Also, you would be way more valuable to your blogging community if you remained healthy in mind, body and spirit.

So, let us examine some of the…

View original post 960 more words

Fibbing Friday – September 27th

  1. What is an earwig?
    Ans: A synthetic earmuff
  2. Do echoes get frustrated hearing themselves all the time?
    Ans: Only if they screenshot their words
  3. A stitch in time may save nine, but what happens if you haven’t got a needle?
    Ans: Opt for super glue – be precise though 🙂 
  4. What is the truth about cats and dogs?
    Ans: They really are fond of each other.
  5. Why do they call it a hairpin bend?
    Ans: It’s hard to describe a ‘U’.
  6. What is a toad in a hole?
    Ans: A recipe I’d prefer not to order for breakfast 
  7. What are the bear necessities?
    Ans: Cozy fleece sleepwear fabric coated with honey and bees
  8. What is hopscotch?
    Ans: A sidewalk game – hop over the piles of butterscotch candies
  9. Maggie may and Prudence is dear, but what is Simon?
    Ans:  Somebody’s son – Simon says clueless.
  10.  What are skinny jeans?
    Ans: Opposites of fat genes

https://pensitivity101.wordpress.com/2019/09/27/fibbing-friday-27th-september-2019/