Fibbing Friday – September 27th

  1. What is an earwig?
    Ans: A synthetic earmuff
  2. Do echoes get frustrated hearing themselves all the time?
    Ans: Only if they screenshot their words
  3. A stitch in time may save nine, but what happens if you haven’t got a needle?
    Ans: Opt for super glue – be precise though 🙂 
  4. What is the truth about cats and dogs?
    Ans: They really are fond of each other.
  5. Why do they call it a hairpin bend?
    Ans: It’s hard to describe a ‘U’.
  6. What is a toad in a hole?
    Ans: A recipe I’d prefer not to order for breakfast 
  7. What are the bear necessities?
    Ans: Cozy fleece sleepwear fabric coated with honey and bees
  8. What is hopscotch?
    Ans: A sidewalk game – hop over the piles of butterscotch candies
  9. Maggie may and Prudence is dear, but what is Simon?
    Ans:  Somebody’s son – Simon says clueless.
  10.  What are skinny jeans?
    Ans: Opposites of fat genes

https://pensitivity101.wordpress.com/2019/09/27/fibbing-friday-27th-september-2019/

4 thoughts on “Fibbing Friday – September 27th

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s