Fibbing Friday: February 28th

30 minutes – race against clock – before Friday becomes Saturday on my calendar – GO!!

Wonderful I type go and the keyboard refuses to type. WONDERFUL – doubtful meet 

this deadline.

  1. Where will you find a windlass?
    Ans: in the weight room at the gym
  2.  What’s the difference between a paddle and an oar?
    Ans: the circumference of the pole
  3.  How do you bore water?
    Ans: carefully
  4.  If 007 has a licence to kill, what do the previous 6 have licences for?
    Ans: (in no particular order) – thought patterns documentation – intentional
    deviations – graphing charts – tactics – immunity – seal of approval to chicken
    out 
  5. Why do we have pancakes on Shrove Tuesday?
    Ans: Food storage in prep of long wait until Fat Tuesday a.k.a. Mardi Gras
  6.  Why do we say something is ‘dog-eared’ if it’s shabby or tatty?
    Ans: Sounds more pleasing to the ear and much better visual than
    description ‘moth-eaten’
  7.  What color are peacock eggs?
    Ans: Various – depends on the painter
  8.  What is the difference between the Big Dipper and The Plough?
    Ans: The location – US/Canada versus UK/Ireland 
  9.  How do you make Sloe Gin?
    Ans: Ask the bartender to shake well all ingredients for a fizz effect
  10.  Who were The Goons?
    Ans: Relatives of mine – actual considered alien due to RH Negative blood

Fibbing Friday: February 28th

4 thoughts on “Fibbing Friday: February 28th

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s