Fibbing Friday: April 3rd 2020

This weeks questions:

01. What is the Pythagorean Theorem?
Ans: Reminder why I chose Business Course in High School and Accounting
courses in college

02. What is the Higgs boson better known as?
Ans: The host to universe’s dark matter

03. Technically an acronym, what does COVID-19 actually stand for?
Ans: An invisible enemy that led to a serious worldwide medical crisis

04. What is the Theory of Relativity?
Ans: Special versus General makes for an excellent Advanced Science course project.

05. What is Newton’s Third Law?
Ans: The one following his ‘first’ and ‘second’ laws of motion

06. What is the difference between mass and weight?
Ans: A heart-healthy diet and numbers registered on the scale

07. What is the formula for density?
Ans: Percentage ratio of fabric fibers compacted together

08. What is the process by which a solid transforms directly into a gas called?
Ans: Vegetarian diet containing lots of cruciferous vegetables

09. What makes biology unique compared to other sciences?
Ans: High school classmates following teacher’s instructions dissect a frog.Β 

10. According to one particular idiom, what do April showers bring?
Ans: An overabundance of weeds – total opposite of a gardener’s floral dream

Fibbing Friday: April 3rd 2020

2 thoughts on “Fibbing Friday: April 3rd 2020

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s