Fibbing Friday: May 22nd 2020

1. How big was the one who got away?
Ans: Unknown – centipede with all its’ segmented legs sped away before I could bring
out my ruler.

2. What comes after a storm?
Ans: Beautiful weather, a catastrophic mess to clean up and can’t forget those
bouquets of flowers – an expression to convey ‘sorry’ following argument(s).

3. Why do fish swim?
Ans: To avoid walking on the ocean floor/if camouflaged easy way to catch prey

4. What colour is grass?
Ans: Dark green if maintained well and shade of brown if exposed to high temps
and lack of water

5. What’s over the hill?
Ans: A huge surprise (positive or negative) for certain

6. What is the color of money?
Ans: Varies country-to-country and can’t forget words / markings people
pen on bills with their permanent markers 

7. What do goats, pigs and roosters have in common?
Ans: Annoying habits 

8. Who lives in the woods?
Ans: Bambi

9. What does an ill wind bring?
Ans: Bad vibes/news for some – others benefit from and a computer freeze for me. 

10. What is a windfall?
Ans: A lottery win over $600 which requires a trip to Lottery headquarters /
can’t cash at supermarkets nor convenience stores

Fibbing Friday: May 22nd 2020

3 thoughts on “Fibbing Friday: May 22nd 2020

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s