Share Your World: 8-09-2021

Today’s questions:

1. Restrictions are being lifted all over the world.
Do you feel it’s safe to go out and mingle in crowds
in light of the Pandemic?

ANSWER: Not at this time as it appears opening up the
country (even at a slow pace) has taken a turn for
the worse.

2. What are some things that are okay to do occasionally
but definitely not okay to do every day?

ANSWER: Ordering take-out food and shopping for expensive
designer clothes.

3. Would you relocate for love (romantic or otherwise)?

ANSWER: Doubtful during this last chapter of life – Chuckle!

4. Do you believe in any conspiracy theories? (no judgment)

ANSWER: Yes, however I choose to keep my opinions private.

https://sparksfromacombustiblemind.com/2021/08/09/share-your-world-8-9-2021/

Share Your World – Feb. 8th 2021

Prompt: Questions and Answer

  1. In your opinion do May/December romances ever work?
    Ans: Age isn’t always a determining factor of forever after. If the younger
    person in the relationship is mature enough and both individuals share
    lots of common interests then my opinion is ‘yes’.

2. What physical action or gesture do you find romantic?
Ans: Those impromptu moments shared alone together – a stolen kiss
shared laughter.

3. What is your idea of a romantic dinner?
Ans: Sitting across the table from the partner I love (restaurant or
at home) under dimmed light with candles glowing, fresh florals on
the table, a tasty meal plus shared dessert and intelligent conversation


4. Is ‘love’ a real ‘thing’ or merely a physical chemical response and
brain activity pulling our emotional strings?

Ans: Love is real when you both finish each other’s sentences.
The chemical response happens when the heart finds the right one.

Gratitude section:

Question: How do you show your loved ones that you love them?
Ans: Daily ‘I Love You’, unexpected surprises, enjoying the good
times and being supportive during the bad ones.

https://sparksfromacombustiblemind.com/2021/02/08/share-your-world-2-8-2021/



Share Your World – Nov. 9th 2020

  1. Do you like or dislike surprises?
    Ans: I enjoy both giving and being the recipient of positive ones – frown on negatives.

2 What’s your favorite zoo animal?
Ans: The peacock – so beautiful when feathers are spread.

3. What three things do you think of the most each day?
Ans: Family – world situation – agenda

4. When, if ever, is taking a human life justified?
Ans: Although this is not my call, it’s difficult to fathom the injustices done to
innocent victims by criminals who show no remorse.


Attitude of Gratitude Section (always optional)
Question: Do small miracles exist?
Ans: Yes, I’ve witnessed a special one (8lbs. 2 oz. son) born 2 years to date
from his older brother (stillborn) almost to the exact minute.

https://sparksfromacombustiblemind.com/2020/11/09/share-your-world-11-9-2020

Share Your World 3-30-2020

Today’s questions

  1. Pancakes, waffles or French toast as your breakfast favorite?
    Preference home-made pancakes – frozen Belgian or Buttermilk waffles 2nd
  2.  Do you think a person’s name influences who they become?
    A thought-proving question! Answer depends on how extraordinaire
    the name and person’s life’s circumstances.
  3.  Would things get better or worse if humans focused on what was going
     well rather than what’s going wrong?
    Sensationalism sells (learned in Journalism class).
    I believe people should remain aware of situations and refrain from
    embellishing on them or constantly pointing fingers.
    After all, no individual is perfect.

  4. Is math something humans created or something discovered? Is looking at
    reality mathematically an accurate representation of how things work?
    It appears by all accounts that cavemen invented the usage of math through
    artwork – so different than math we learned and use in today’s world.
    Math definitely is a necessary component in all areas of record keeping.
  5.  Gratitude – what are you grateful for right now?
    I am thankful for the simple joys of life, the capability to survive in crisis,
    wisdom learned thru experience and memories shared throughout the
    years with loved ones near and far.

    Share Your World 3-30-2020